HTML

Mit Képzelek ÉN

Hogyan élem meg a közélet történéseit, híreit. Tudom, tudom. Mit képzelek én....

Friss topikok

Linkblog

2 év ha tojás van nálam. feri, heréltessem ki magam?

2009.03.12. 23:20 Mitképzelekén

"Akár kér év börtönt is kaphat az, aki március 15-én az előző évekhez hasonlóan, tojással dobálja valamelyik rendezvény résztvevőit. Szigorodott ugyanis a törvény. Sőt, dobálni sem kell, elég, ha bizonyítható, hogy valaki akart, mert például tojás van nála..." Olvasható több országos hírportálon.

Szóval kész röhej ez az ország. Persze irigylem azokat akiknek olyan jól megy, hogy tojással dobálhatnak. Lehet nem kell a rendőröknek majd közbeavatkozniuk mert a tüntetők szimplán összeverekszenek majd a tojásért. S nem azért, hogy dobálják....

Ha nincs szerencsém és asszony éppen rosszkor küld le a közértbe egy kis rántottához valóért, lehet csak 2 év múlva megyek haza. Valószínűleg meg is érdemlem, hiszen a tojás birtoklásával olyan mértékű gaztett elkövetésére leszek képes, ami alapjaiban rendíti meg egyébként igen demokratikus országunk becsült képviselőinek biztonságérzetét.

De mi van akkor, ha véletlenül a zsebemben marad a bicskám? A kivégzés melyik módozata vár majd rám? 

A törvény mondanivalója egyszerű: az ember fogja be a pofáját és üljön otthon a tojásain, amíg azt is el nem veszik.

Meddig néznek még ezek minket madárnak?

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: röhej tüntetés 2 március tojás év feri 15 ünnepség

A bejegyzés trackback címe:

https://mitkepzeleken.blog.hu/api/trackback/id/tr19946804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása