HTML

Mit Képzelek ÉN

Hogyan élem meg a közélet történéseit, híreit. Tudom, tudom. Mit képzelek én....

Friss topikok

Linkblog

Cigánykérdés: Kipakolt az edelényi polgármester

2009.09.03. 21:45 Mitképzelekén

Ezt az üzenetet kaptam: 

 

"Cigánykérdés: Kipakolt az edelényi polgármester

Edelényi polgármestere (büntethetőségének, felelősségének teljes tudatában, és emiatt gondosan megválogatva szavait) a következőt nyilatkozza az alább látható videón:

Igen, előfordul néhány esetben ilyen sajnálatos bűncselekmény. Magyar származásúaknál is. De. [Hatásszünet.] De. Az, ami most már tulajdonképpen... az, ami nyílt titok, hogy a környező településeken, a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrőládon, a terhesség ideje alatt [hangsúlyozza a szót:] szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni, hogy a terhesség ideje alatt - ez most új információ, utánajártam és igaz – gumikalapáccsal veri a terhes nő a hasát azért, hogy nyomorék gyereket szüljön, szóval, akkor lehet majd erről majd... szóval, akkor beszélhetünk erről."
https://www.youtube.com/v/x5fv_PMLD1c&hl=en&fs=1&

Egyenlőre nem minősíteném az ilyen ""embereket"". 

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség cigány jobbik családi pótlék terhes cigánybűnözés cigánykérdés nyomorék

A bejegyzés trackback címe:

https://mitkepzeleken.blog.hu/api/trackback/id/tr871358779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása